3. OLAĞAN MÜTEVELLİ HEYET TOPLANTISI VE GENEL KURUL

Herkese merhabalar,

19 Mart 2023 Pazar günü Ankara Radisson Blu Otel’de 3. Olağan Mütevelli Heyet toplantımızı gerçekleştirdik.

Bu toplantıda yönetim kurulu olarak tüm mütevelli heyeti üyelerimize 2022 yılında gerçekleştirilen faaliyetlerin ve finansal bilançoların sunumunu gerçekleştirdik. Sizlerin de bildiği üzere kurulduğumuz ilk günden beri camiamızın destekleriyle gerçekleştirdiğimiz tüm faaliyetler için “şeffaflık” hassasiyetimiz doğrultusunda bilgilendirmeler gerçekleştiriyoruz. İlgili faaliyet ve finansal raporlarımıza buradan ulaşabilirsiniz.

3. Olağan Mütevelli Toplantımız, resmi faaliyette olduğumuz ikinci yıl olduğu için aynı zamanda genel kurul olma özelliğini de taşıyordu. Mevcut yönetim kurulu olarak yayınladığımız raporların denetim kurulumuz ve mütevelli heyetimiz tarafından denetlenmesiyle yönetimde olduğumuz iki yıl için ibra edildik.

Mevcut yönetim kurulu olarak ibra işleminden sonra ikinci yönetim dönemi için aday olarak oy birliğiyle seçildik. Bizlere güvenen ve destekleyen tüm camiamıza ve her zaman yanımızda olan mütevelli heyetimize tüm kalbimizle teşekkür ederiz. Yeni dönemimiz için her zamankinden daha fazla heyecanlı ve motiveyiz.

Her zaman söylediğimiz gibi, biz kocaman bir AAAiLeyiz. Yapacak çok işimiz, çalacak çok kapımız ve tüm bunları başarabilmek için yol arkadaşlığınıza ve desteklerinize ihtiyacımız var.

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle,

Sevgi ve saygılarımızla,

AAALGV Yönetim Kurulu

Next
Next

İYİ Kİ VARSINIZ!